top of page

Strategische 
partners

Wij werken samen met een aantal kernpartners om de Fashion Fever community te versterken. Heb jij met jouw bedrijf relevante expertise te delen met modeondernemers? Dan bekijken we graag samen wat de mogelijkheden zijn om onze members te ondersteunen.

Expertentafel tijdens netwerkavond

Tijdens onze netwerkavonden zijn er enkele expertentafels met elk een centraal thema. Als partner krijg je tijdens één event een tafel toegewezen en heb je de mogelijkheid om je expertise in de verf te zetten.

Ga samen met ondernemers in gesprek over de obstakels en opportuniteiten die er in de markt zijn & leer van elkaar.

2

Expertentafel tijdens community lunch

Tijdens onze community lunches nemen we uitgebreider de tijd om over enkele thema's in gesprek te gaan met elkaar. Als partner wordt je tijdens één van onze lunches samen met enkele ondernemers aan tafel gezet om expertise, kennis & ervaringen uit te wisselen. We voorzien een heerlijke lunch & zorgen ervoor dat er gewisseld kan worden van tafel zodat er met verschillende mensen contact gelegd kan worden.

3

Tickets voor elke netwerkavond

Kwalitatieve connecties leggen, staat centraal bij Fashion Fever. Je kan als partner naar alle netwerkavonden ook als deelnemer komen en iemand mee uitnodigen. Kom samen met een collega om dubbel zoveel te kunnen netwerken of nodig een klant uit voor wie Fashion Fever interessant kan zijn. 

Tijdens deze avonden faciliteren we ook het netwerken door persoonlijke matches voor te bereiden. Hier kan je ook elke keer aan deelnemen.

4

Vermelding bij al onze communicatie

Samen sterker, dus daarom vermelden we jou als partner graag uitvoerig bij onze communicatie over Fashion Fever. Denk hierbij aan vermelding op de website, eventpagina's, sociale media posts & bij elke netwerkavond zetten we alle partners ook nog extra in de spotlight.

5

Toegang tot de community WhatsApp-groep

We willen de Fashion Fever community ook naast onze evenementen met elkaar laten verbinden. Daarom brengen we al onze kernleden & partners samen op een toegankelijk medium. De bedoeling is dat de kennisdeling & het leggen van contacten hierdoor ook doorgaat na de evenementen.

bottom of page